10 Ağustos Ana Sınıfı ve İlkokul Kabul Süreci
Hemen Başvur
10 Ağustos Ortaokul ve Lise Öğrenci Kabul Sınavı
Hemen Başvur
Okul Tanıtım Turu
Hemen Başvur
NUN Okullarında Çalışmak İçin
Hemen Başvur

NUN Eğitim ve Kültür Vakfından Anlamlı Destek:

Yetimi koruyup gözetenle cennette böyle yan yana olacağız.” Hz. Muhammed

NUN Eğitim ve Kültür Vakfı; annesi ve/veya babası hayatta olmayan, maddi olanakları yetersiz ancak büyük bir potansiyele sahip, yetenekli öğrencilere parasız ve yatılı eğitim fırsatı sunuyor.

NUN Eğitim ve Kültür Vakfı bursluluk politikası kapsamında, yetim - öksüz öğrenciler için Yan Yana Burs Programı'nı başlatarak bu öğrencilere özel burs kontenjanı açtı.

Yalnızca 4. sınıf ve 8. sınıf öğrencilerinin katılabileceği ve yılda sadece bir kez yapılacak Yan Yana Burs Programı için hazırlanan Kabul ve Bursluluk Sınavı, bu sene 10 Ağustos 2024 Cumartesi günü NUN Okullarında gerçekleşecektir. Sınavla birlikte, öğrencilerin akademik başarıları değerlendirilecek ardından NUN Okulları Rehberlik Birimi Uzmanları; aday öğrenciler ve velileri ile rehberlik görüşmeleri yapacaktır. Bu aşamayı da geçen öğrencilerin maddi durumları da göz önünde bulundurularak öğrencilere eşit fırsatlar sunulacaktır.

2024 Yılı Kabul ve Bursluluk Sınavı’na Başvuru Koşulları

Öğrencinin;

  • T.C. vatandaşı olması
  • Anne ve/veya babasının hayatta olmaması
  • Ailesinin maddi olanaklarının kolej düzeyinde eğitim alması için yeterli olmaması
  • 2023-2024 eğitim öğretim yılında ilkokul 4. sınıf öğrencisi veya 8. sınıf öğrencisi olması

Toplumda adalet ve eşitlik bilinciyle hareket eden NUN Eğitim ve Kültür Vakfı, eğitim hakkını herkes için erişilebilir kılmak adına sınava katılacak tüm yetenekli ve umut dolu öğrencileri bekliyor.

Sınav hakkında daha fazla bilgi almak ve aklınızdaki soruların cevaplarına ulaşmak için (0216) 686 1 686 numaralı hattı arayarak veli iletişim uzmanları ile görüşebilir veya başvuru linkine tıklayarak sınava katılmak için başvuruda bulunabilirsiniz.

Placeholder Placeholder Placeholder