11⦁12 Mayıs Ana Sınıfı ve İlkokul Kabul Süreci
Hemen Başvur
11 Mayıs Ortaokul ve Lise Öğrenci Kabul Sınavı
Hemen Başvur
Okul Tanıtım Turu
Hemen Başvur
NUN Okullarında Çalışmak İçin
Hemen Başvur

NUN Okulları öğrenci kabul süreci başladı!

Öğrencilerin akademik başarıları kadar “iyi insan” olma yolculuğunu da önemseyen NUN Okullarında öğrenci kabul süreci; ana sınıfı ve ilkokul öğrencileri için 11-12 Mayıs’ta, ortaokul ve lise öğrencileri için 11 Mayıs’ta yapılacak!

2024-2025 yılı eğitim öğretim dönemi öğrenci kabul sürecinde ilk aşama olarak ortaokul ve lise öğrencilerinin akademik yeterliliklerini ölçecek bir sınav uygulanırken ana sınıfı ve ilkokul öğrencilerine özel atölye çalışmaları gerçekleştirilecektir.

Okulumuz, 3 ile 19 yaşları arasındaki öğrencileri için Uluslararası Bakalorya eğitim programını ve MEB müfredatını birleştirerek özgün bir eğitim sunuyor. Bu eğitim felsefesi ile kültürlerarası anlayışa sahip, araştıran, sorgulayan, bilgi, irade, duygu ve eylem bütünlüğü içinde hareket eden, duyarlı bir nesil yetiştirmeyi amaçlıyor. Sahip olduğu özgün müfredat ile öğrencilerin refahını ve bütünsel ilerleyişini beslemeyi, insani değerlerin ve niteliklerin gelişimine katkıda bulunmayı, doğuştan gelen meraklarını canlı tutmayı ve iş birliği içerisinde ilerleme isteğini aşılamayı hedefliyor.

Farklı kültürlere ve bakış açılarına saygı duyan, kişisel potansiyeline ulaşma fırsatına sahip, daha iyi ve barışçıl bir geleceğin inşasına katkıda bulunmayı hedefleyen nesiller için çalışan NUN Okulları, sahip olduğu çokkültürlü, yapılandırılmış ve güvenli okul iklimi ile öğrencilerinin hayata hazırlanmalarını sağlar, akademik ve bireysel gelişimlerini destekler.

Okulumuzu yakından tanımak ve aklınızdaki soruların cevaplarına ulaşmak için (0216) 686 1 686 numaralı hattı arayarak veli iletişim uzmanları ile görüşmek üzere randevu alabilir veya başvuru linkine tıklayarak sınava katılmak için başvuruda bulunabilirsiniz.

Placeholder Placeholder Placeholder