11⦁12 Mayıs Ana Sınıfı ve İlkokul Kabul Süreci
Hemen Başvur
11 Mayıs Ortaokul ve Lise Öğrenci Kabul Sınavı
Hemen Başvur
Okul Tanıtım Turu
Hemen Başvur
NUN Okullarında Çalışmak İçin
Hemen Başvur

Sivil Savunma Günü

Sivil Savunma Günü, toplumu doğal afetler, savaşlar veya diğer acil durumlar karşısında bilinçlendirme ve hazırlıklı olma konusunda farkındalık yaratmayı amaçlar. Bu yıl İlkokul öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz için düzenlenen etkinlikle bu önemli konu vurgulandı.

Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz, habersiz bir tatbikatla sivil savunma bilincini uygulamalı olarak öğrenme fırsatı buldular. Aniden gerçekleşen tatbikatın ardından toplanma alanında bir araya geldiler. Öğrenciler, bu süreçte sergiledikleri davranışlarına göre değerlendirildi.

Öğrencilerimizin başarılı bulunan davranışlarını ve hangi konularda daha dikkatli olmaları gerektiğini belirlemek için özel çıkış kartları hazırlandı. Bu kartlar, öğrencilerin sivil savunma bilincini güçlendirmek ve doğru davranışları pekiştirmek amacıyla kullanıldı. Öğrenciler, bu kartlarda kendilerine yapılan değerlendirme sonuçlarını görebilirken, olumlu davranışlarını panolara astılar.

Öğrencilerimizin sivil savunma konusundaki bilinçlenme sürecine katkı sağlayan bu etkinlik, onların acil durumlar karşısında nasıl hareket etmeleri gerektiği konusunda önemli bir deneyim yaşamalarını sağladı.

Placeholder Placeholder Placeholder