10 Ağustos Ana Sınıfı ve İlkokul Kabul Süreci
Hemen Başvur
10 Ağustos Ortaokul ve Lise Öğrenci Kabul Sınavı
Hemen Başvur
Okul Tanıtım Turu
Hemen Başvur
NUN Okullarında Çalışmak İçin
Hemen Başvur

Okulumuzda İlk Ders Zili Çaldı!

Öğrencilerimiz 31 Ağustos Pazartesi günü yeni eğitim/öğretim yılına uzaktan eğitimle merhaba dediler. Deneyimli akademik kadromuzun gerçekleştirdiği canlı ders anlatımları, tekrar dersleri ve video içerikleri ile zenginleşen NUN Online Uzaktan Öğretim Platformu sayesinde geçtiğimiz dönem olduğu gibi öğrencilerimizin eğitim-öğretim süreci kesintisiz olarak devam ediyor.

Yüz yüze ve hibrit model eğitim için de hazırlıklarını tamamlayan okulumuz 21 Eylül’e kadar derslere kendi uzaktan eğitim platformu ile dijital ortamda devam edecek. Her düzeyden öğrenci için kişiselleştirilmiş farklı uygulamalar ile oluşturulan sanal sınıflarda dersler senkron ve asenkron olarak uygulanırken, sınıf içi farklılaştırma uygulaması da sürecek. Öğretmen–öğrenci arasındaki etkileşimin korunmasının da ön planda tutulduğu dijital platform, aynı zamanda veli ve öğrencilerin ders dışında Psikolojik Danışmanlık Rehberlik ve sınıf öğretmenleri ile birebir görüşebilmelerine ve soru sorabilmelerine de olanak sağlıyor.
Okulumuzun Kurucu Temsilcisi Fatih Nida Üye “Hepimizin yaşantısını etkileyen, sınırlayan bir süreçten geçmekteyiz. Bu süreçte elbette ideal koşullarda yapmayı arzu ettiğimiz birçok çalışmayı farklı formatlarda yapmayı, yeni alışkanlıklar edinmeyi ve bu zorlukla başa çıkmayı öğrendik. Geçtiğimiz öğretim yılının ikinci döneminde uzaktan eğitim sürecini hiçbir aksaklık yaşamadan oldukça verimli geçirdik. 766 saat senkron, 20 saat asenkron, 239 saat etüt, 33 saat ise diğer etkinliklere ayrılan toplam 1058 saatlik dersler NUN Online uzaktan eğitim platformumuz ile çevrimiçi gerçekleştirildi. Yaz dönemi boyunca ise her ihtimali göz önünde bulundurduk ve eğitim/öğretim faaliyetlerimizi yüz yüze, uzaktan ve hibrit (karma) olmak üzere üç modelde de gerçekleştirebilmek adına tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Yüz yüze eğitime başlayana kadar geçtiğimiz dönem olduğu gibi NUN Kampüs platformumuz aracılığıyla hiçbir kesintiye uğramaksızın derslerimizi sürdüreceğiz. Uzaktan da olsa öğrencilerimizi birebir takip etmeye ve onlara özel çevrim içi programlar hazırlamaya devam edeceğiz.” dedi.

 

Placeholder Placeholder Placeholder