11⦁12 Mayıs Ana Sınıfı ve İlkokul Kabul Süreci
Hemen Başvur
11 Mayıs Ortaokul ve Lise Öğrenci Kabul Sınavı
Hemen Başvur
Okul Tanıtım Turu
Hemen Başvur
NUN Okullarında Çalışmak İçin
Hemen Başvur

NUN Sosyal Bilimler Çalıştayı

15-16 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilen NUN Sosyal Bilimler Çalıştayı, sosyal bilimler alanına meraklı öğrencilerimizin, ortak ilgi ve heyecana sahip öğrencilerimizin bir araya gelerek fikir dünyalarını zenginleştirme hedefi ve gayretiyle şekillenmiş bir projedir. Öğrencilerimiz iki gün süresince hazırlık yapmış oldukları disiplinlere ilişkin çalışmalar gerçekleştirdi. Etkinlik süresince öğrencilerimizin akademik kazanımlarının yanı sıra yönetim ve liderlik becerileri, organizasyon becerileri, kriz yönetim becerileri, sorumluluk, özgüven ve sunum becerileri gibi birçok alanda gelişimlerinin hedeflendiği, verimli bir kazanım ortamı oluştu.

NUN Sosyal Bilimler Çalıştayına çok sayıda öğrencimiz ilgi gösterdi. Psikoloji, iktisat, felsefe, edebiyat ve tarih disiplinleri ile yürütülen çalışmaya ilişkin oluşturulan komitelerde, gerek disiplinlerin temel meselelerine gerekse güncel konulara ilişkin başlıklar tartışıldı.

NUN Sosyal Bilimler Çalıştayı kapsamında tartışma oturumları, şiir okuma yarışması ve kapanışta bir salon programı gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen kapanış programına tüm öğrencilerimiz katılmış olup gün içerisinde komitelerde tartışılan sorulara ilişkin merak edilenler, 11. sınıf öğrencimiz Salih Tuğra moderatörlüğünde tarih, felsefe, edebiyat alanında değerli öğretmenlerimize yöneltildi. Bu vesileyle çalıştaya katılım sağlayamayan öğrencilerimizin de yapılan çalışmalardan belirli kazanımlar elde etmeleri amaçlandı.

Placeholder Placeholder Placeholder