11⦁12 Mayıs Ana Sınıfı ve İlkokul Kabul Süreci
Hemen Başvur
11 Mayıs Ortaokul ve Lise Öğrenci Kabul Sınavı
Hemen Başvur
Okul Tanıtım Turu
Hemen Başvur
NUN Okullarında Çalışmak İçin
Hemen Başvur

NUN’da İyi İnsan Yetiştirme Hayalimize Ortak Olmak İster Misin?

NUN Okullarında; kendi değerlerine bağlı, kültürlerarası anlayış ve saygı sahibi, tüm dünyaya iyilik ve güzellik dağıtacak cesur ve lider ruhlu gençler hayal ederek bir yolculuğa çıktık.

Bilgisiyle kendisine ve topluma fayda sağlayacak, giderek karmaşıklaşan hayatı kolaylaştıracak öğrencilerimizi kurumumuzda yetiştirirken eğitim planlamamızı her birinin ilgi ve yeteneklerine göre kişiselleştirdik. Öğrenmeyi öğrenmelerini, merak duygularını daima canlı tutmalarını, birbirleriyle iş birliği içerisinde olmalarını teşvik ettik.

Bu hedefler doğrultusunda eğitim ve öğretim faaliyetlerimize başladığımız ilk günden bu yana akademik ve idari personellerimizin bizlerle aynı hayalleri paylaşmalarını önemsiyoruz. NUN Ailesi adını verdiğimiz geniş topluluğumuzda herkesin saygı ve sevgi çerçevesinde birbirine yardımcı olmasını ve asıl maksadımız olan iyi insan yetiştirme idealimize hep birlikte yürümeyi amaçlıyoruz.

İyi insan yetiştirme hayalimize ortak olmak isteyen herkesi, NUN Okulları Beykoz Kampüsüne davet ediyoruz. Başvuru formuna buradan ulaşabilirsiniz.

 

Placeholder Placeholder Placeholder