
NUN Eğitim ve Kültür Vakfından Anlamlı Destek
“yetimi koruyup gözetenle cennette böyle yan yana olacağız.” hz. muhammed nun eğitim ve kültür va...

“Ramazanın Işığını Yakala” Fotoğraf Yarışmasının Kazananları Belli Oldu
nun eğitim ve kültür vakfının bu yıl altıncısını düzenleyerek geleneksel hâle getirdiği fotoğraf y...

NUN Okulları öğrenci kabul süreci başladı!
öğrencilerin akademik başarıları kadar “iyi insan” olma yolculuğunu da önemseyen nun okullarında ö...

NUN Çocuk Atölyeleri
yummy tummies: cook, laugh, and learn!yemek yaparken eğlenelim, öğrenelim bu atölye, her hafta fa...

NUN’da İyi İnsan Yetiştirme Hayalimize Ortak Olmak İster misin?
nun okullarında; kendi değerlerine bağlı, kültürlerarası anlayış ve saygı sahibi, tüm dünyaya iyil...
İlkokul Öğrencilerimiz Yaşlılarla Her Ay Bir Araya Gelecek
NUN İlkokulu öğrencilerimiz bugün, Prof. Dr. Fahrettin Kerim – Nilüfer Gökay Huzurevi’ndeydi. Küçüklerle bir araya gelen yaşlıların çok daha neşeli ve huzurlu oldukları, çocukların da büyüklerin tecrübelerinden ilham aldıkları gerçeğinden hareket eden öğrencilerimiz huzurevini her ay düzenli olarak ziyaret edecekler.
Çocukların neşesi herkese şifa; bu kahkahaların en çok yaşlılara iyi geldiği de bilinen bir gerçek. Yaşlıların tecrübesi, geçmişten çıkardıkları dersler ise henüz yolun başındaki gençler, çocuklar için çok değerli. NUN İlkokulu olarak tam da bu noktadan yola çıkarak her ay düzenli huzurevi ziyaretlerinin her iki tarafa da çok iyi geleceğini düşünüyoruz. İlkokul öğrencilerimiz bugün, okulumuza en yakın huzurevine, Küçükçamlıca’daki Prof. Dr. Fahrettin Kerim – Nilüfer Gökay Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ne ilk ziyaretlerini gerçekleştirdiler.
Minikler önce şiir dinletisi, ardından tiyatro oyunu sahneledikleri özel bir program hazırladılar. Programın odağında ise 18 Mart tarihinin henüz yeni geçmiş olması sebebiyle Çanakkale Zaferi ve şehitleri vardı. Huzurevi sakinlerine duygu yoğunluğu yüksek bir performans sergileyen öğrencilerimiz, izleyenlerden büyük beğeni ve ilgi gördüler.
Sahneden inince, Huzurevi’nin oldukça ferah terasında büyükleriyle bir araya gelme imkânı bulan çocuklar, yanlarında getirdikleri hediyeleri ve ikramları takdim ettiler. Yaşlıların hayat hikâyelerini, geçmişten çıkardıkları dersleri ve tecrübelerini dinleyen öğrencilerimiz, bu sıcak ve samimi sohbetten çok etkilendiler, bir sonraki ay gerçekleştirecekleri ziyaretleri için şimdiden sabırsızlanıyorlar.