NUN Okulları Öğrenci Kabul Süreci Başladı!
öğrencilerin akademik gelişimleri kadar “iyi insan” olma yolculuğunu da önemseyen nun okullarında...
Geleceği Birlikte İnşa Edelim!
eğitimde anlamlı izler bırakmak, güçlü bir akademik ortamda üretmek ve değer odaklı bir eğitim anl...
Serbest Kürsü
öğrencimiz bora yavuz ö., sultan ii. abdülhamid han’ın vefat yıl dönümü vesilesiyle bir konuşma ge...
NUN Okulları Kütüphaneleri’nden Taze Çıktı!
kütüphane birimimiz tarafından hazırlanan stantlarda, ömer faruk paksu tarafından kaleme alınan si...
Sanat ve Tasarım Sergisi
öğretmenlerimizin ve çalışanlarımızın estetik bakış açılarını yansıtan eserlerin yer aldığı nun ai...
Filistin Konulu Manzum Tiyatro

Ben Filistinim,
Sessizliğin sesiyim.
Tekbirlerin en cesaretlisiyim,
Mahşer gibi direnişlerin ta kendisiyim.
Kıskanılan bir kutsallığın hikayesiyim.
NUN Lisesi Tiyatro ve Şiir Kulübü, bir direnişin haklı davasına tanık olmak için senaryosunu öğrencilerimizden Verda Hüma’nın yazdığı içerisinde yine öğrencilerimizden Miraç Berkan’ın şiirinin bulunduğu manzum tiyatroyu seçkin şairlerimizin şiirleriyle de zenginleştirerek sahneye taşıdı.
“Sayın Yargıç Anlatacaklarım Var” adlı manzum tiyatroda, üç farklı kuşaktan aynı acıyı paylaşan ve bu zulme karşı hakkını, Uluslararası Ceza Mahkemesine başvurarak arayan insanların hikâyelerini yer aldı. Seyirciler, Filistin’in sıcak topraklarında kök salmış acıları, umutları ve direnişi derinden hissettiler.
Zulme karşı Müslüman kardeşlerimizle tek yürek olmaya ve boykot bilincini devam ettirmeye yönelik bir çağrı niteliğindeki tiyatro oyunu, izleyenlerin gözlerini kapatıp kalplerini açarak Filistin’in yankılarına kulak vermesine vesile oldu.