11⦁12 Mayıs Ana Sınıfı ve İlkokul Kabul Süreci
Hemen Başvur
11 Mayıs Ortaokul ve Lise Öğrenci Kabul Sınavı
Hemen Başvur
Okul Tanıtım Turu
Hemen Başvur
NUN Okullarında Çalışmak İçin
Hemen Başvur

Engeller Birlikte Aşılır

Avrupa Şampiyonu Türkiye Milli Ampute Futbol Takımı, Dünya Engelliler Günü münasebetiyle NUN ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileriyle bir araya geldi.

Bu ay yedincisi düzenlenen NUN Buluşmalarında Türkiye Milli Ampute Futbol Takımı Teknik Direktörü Uğur Özcan, Kaleci Antrenörü Ökkeş Böke ve milli formalı futbolcular Feyyaz Gözaçık, Serkan Dereli, Alican Kuruyamaç ve Fatih Karakuş ağırlandı. Dünya Engelliler günü dolayısıyla düzenlenen panelde “birlikte başarmak” ve “engelleri aşmak” konuları üzerinde duruldu.

Moderatörlüğünü NUN Eğitim ve Kültür Vakfı Kurucu Temsilcisi Fatih Nida Üye’nin üstlendiği panelde teknik direktör Özcan, şampiyonluk için hazırlık süreçlerini ve çalışma disiplinlerini anlattı. Başarmak için çok çalışmak gerektiğini vurgulayan milli futbolcular, hayalleri gerçekleştirmek için inanmanın şart olduğunu söylediler.

Futbolun bir takım oyunu olduğuna dikkat çeken Feyyaz Gözaçık; “Biz bir puzzle gibiyiz, birbirimizin eksik parçasıyız; ben Fatih Ağabey’in sağ koluyum, o benim sağ bacağım. Engeller hep var, biz engelleri aşmak için buradayız!” dedi.

Panelin sonunda öğrencilerin sorularını yanıtlayan milli formalılar, bir sonraki hedeflerinin dünya kupasını ülkemize getirmek olduğunu söyledi. Arkadaşları adına sözü alan Ökkeş Böke; “Bizler için başarı kupayı kaldırmak değil, Türk bayrağının göndere çekildiğini görmek.” dedi. Milli Ampute Futbol Takımı oyuncuları panelin ardından NUN öğrencileri ile maç yaptı.

Placeholder Placeholder Placeholder