11⦁12 Mayıs Ana Sınıfı ve İlkokul Kabul Süreci
Hemen Başvur
11 Mayıs Ortaokul ve Lise Öğrenci Kabul Sınavı
Hemen Başvur
Okul Tanıtım Turu
Hemen Başvur
NUN Okullarında Çalışmak İçin
Hemen Başvur

Akademisyenler Dersimizde

 

Öğrencilerimizin derinlemesine öğrenme deneyimini artırmak amacıyla düzenlediğimiz "Akademisyenler Dersimizde" etkinliği kapsamında, bu sefer Medipol Üniversitesi Tıp Fakültesi Nefroloji Bilim Dalından Prof. Dr. Aydın Ünal'ı ağırladık. Ünal, Fen Bilimleri dersinde 5. ve 6. Sınıf öğrencilerimizle bir araya gelerek "Böbrek Sağlığı ve Organ Nakli" konusunu ele aldı.

Prof. Dr. Aydın Ünal'ın etkileyici sunumu, öğrencilere böbreğin vücuttaki rolünü, böbrek yetmezliğinin belirtilerini, böbrek tedavi yöntemlerini ve organ nakli sürecini anlama fırsatı sundu. Özellikle öğrencilere, sağlıklı bir yaşam sürmek adına böbrek sağlığının önemini vurgulayan bu etkileşimli sunum, öğrencilerin ders içeriğini gerçek hayatla bağlamalarını sağladı.

Etkinlik sırasında öğrencilerimiz, konuyla ilgili merak ettikleri soruları Prof. Dr. Aydın Ünal'a yönlendirdiler. Bu interaktif oturum, öğrencilerin konuya daha fazla katılımını ve derinlemesine öğrenmelerini sağladı. Öğrencilerimiz, organ nakli ve böbrek sağlığıyla ilgili bilgi edinirken aynı zamanda bir uzmanla doğrudan iletişim kurma şansını yakaladılar.

Placeholder Placeholder Placeholder