Eğitimde 1 Adım Ötesi Zirvesi, “Eğitimde Dekolonizasyon” Temasıyla Beşinci Kez Düzenlendi
Nun eğitim ve kültür vakfının düzenlediği eğitimde 1 adım ötesi zirvesi’nin beşincisi, 1 kasım 2025...
7. Sınıflar | Bursa Gezisi
ortaokul sosyal bilgiler zümresi tarafından 7. sınıf öğrencileri için “kültürel mirasın korunması...
4. Sınıflar | Yıldız Sarayı Gezisi
“kim olduğumuz” teması kapsamında 4. sınıf öğrencileriyle birlikte yıldız sarayı’na bir gezi gerçe...
Ana Sınıfı Öğrencileriyle Doğal Oyun Hamuru Yapımı
ana sınıfı öğrencileriyle birlikte gerçekleştirilen etkinlikte, doğadan ilham alınarak tamamen doğ...
Beykoz’un Manevi Durakları Gezisi
hazırlık sınıfı öğrencileriyle birlikte beykoz’un manevi mirasını tanımaya yönelik bir gezi gerçek...
Aile Akademisi - Doç. Dr. Mehmet Dinç

Öğrencilerimizin sağlıklı bir şekilde büyümeleri için gerekli bilgi, beceri ve kaynakları edinmelerine yardımcı olmak için Aile Akademilerimizi düzenliyoruz. Bu kapsamda Doç. Dr. Mehmet Dinç tarafından “Anneler ve Babalar Olarak Sorularımız, Sorunlarımız” başlıklı program gerçekleştirildi.
Çocuklarımızın, dünya tarihini ve topraklarımızın tarihini doğru şekilde öğrenmeleri konusunda hassasiyet gösterilmesini, önce kendi dilimizi ardından yabancı dili iyi öğrenmelerini, farklı gruplara olan aidiyetlerinin nasıl değerlendirileceğini sorulan sorulardan hareketle cevaplandırdı.
Program vesilesiyle velilerimiz; çocuklarına ne ölçüde rehberlik yapmaları gerektiği, dikkat dağınıklığının nasıl üstesinden gelineceği, ebeveyn olarak temel vazifelerinin neler olduğuyla ilgili bilgiler edindiler.