NUN Kış Kampı 19 Ocak’ta Başlıyor
nun okulları; ana sınıfı, ilkokul ve ortaokul öğrencilerine özel olarak hazırlanan kış kampı progr...
NUN Çocuk Atölyeleri
zarafet kulubü 1.hafta: zarafet nedir, zarif i̇nsan kimdir? amaç:zarafet kavramını tanıtmak, kul...
Prof. Dr. Yong Zhao NUN Okullarında Ağırlandı
eğitim alanında uluslararası ölçekte tanınan akademisyen, araştırmacı ve yazar prof. dr. yong zh...
Uluslararası Bakalorya Organizasyonundan Üst Düzey Temsilciler NUN Okullarını Ziyaret Etti
uluslararası bakalorya organizasyonu (ibo)’dan üst düzey temsilcileri kampüsümüzde ağırladık. ib...
Veli Atölyesi | Kimchi Atölyesi - Fermentasyonun Gücüyle Sağlıklı Yaşama Yolculuk
nun okulları velilerinin katılımıyla gerçekleştirilen kimchi atölyesi, kültürel bir keşif ve sağlı...
4. Sınıflar PYP Sergisi
NUN Okulları öğrencilerinin hazırladığı PYP Sergisi, çocuklarımızın merak, sorgulama ve çözüm arayışlarını somut projelerle ortaya koyduğu anlamlı bir etkinlik olarak gerçekleşti. Öğrencilerimiz, teknoloji bağımlılığı, savaşlar, yoksulluk, eğitimde fırsat eşitsizliği ve kültürel ayrımcılık gibi çağın önemli meselelerine akıl, empati ve sorumluluk bilinciyle yaklaştılar.
Her grup, kendi ilgi ve duyarlılıkları doğrultusunda oluşturduğu projelerle “Ben bu dünyada nasıl bir iz bırakırım?” sorusuna içten cevaplar aradı. Bu süreçte öğrencilerimiz, araştırma yapma, eleştirel düşünme ve özgün problem çözme becerilerini geliştirdi. Ayrıca, iş birliği içinde çalışma, kendini ifade etme ve toplumsal farkındalık kazanma gibi önemli kazanımlar elde ettiler.
Sergide sunulan projeler, çocuklarımızın küçük adımlarla büyük farklar ortaya koyabileceğini gösterirken, onların öğrenen olmanın ötesinde anlatan, düşündüren ve harekete geçiren bireyler olarak yetiştiklerinin en somut kanıtı oldu.
NUN Okulları olarak, sadece bilgiye değil, değerlerle yoğrulmuş bir eğitim anlayışına verdiğimiz önem bir kez daha bu sergiyle ortaya kondu.