
NUN Okullarından YKS’de ve IB’de Büyük Başarı
nun okulları, 2025 yükseköğretim kurumları sınavı (yks) ve uluslararası bakalorya (ib) diploma...

NUN Okulları öğrenci kabul süreci başladı!
öğrencilerin akademik başarıları kadar “iyi insan” olma yolculuğunu da önemseyen nun okullarında ö...

NUN’da İyi İnsan Yetiştirme Hayalimize Ortak Olmak İster misin?
nun okullarında; kendi değerlerine bağlı, kültürlerarası anlayış ve saygı sahibi, tüm dünyaya iyil...

Okulumuz CIS (Council of International Schools) Akreditasyonunu Aldı!
nun okulları, council of international schools (cis) tarafından gerçekleştirilen kapsamlı değerlen...

NUN Lisesi 2025 Mezunlarını Uğurladı!
nun lisesindeki beş yıllık eğitim ve öğretim serüvenlerini başarıyla tamamlayan öğrencilerimizi ha...
Ulvi Alacakaptan NUN Okullarındaydı
Gelenekselleşen NUN Buluşmaları kapsamında Beykoz Kampüsümüzde Mart ayı konuğu Usta tiyatrocu Ulvi Alacakaptan oldu.
Ortaokul ve lise öğrencilerimizle bir araya gelen Ulvi Alacakaptan, sohbete tiyatronun öneminden bahsederek başladı. Türkiye’nin televizyon seyretmede dünya ikincisi olduğuna dikkat çekerek tiyatronun insanın insanla doğrudan iletişimi olduğunu ve yerinin doldurulmayacağını ifade etti.
Kendi oyunculuk yolculuğundan da bahseden Alacakaptan iyi oyuncu olmak için gözlemin önemini vurguladı. Cimri bir karakteri kendisi cimri olan birinin değil cimri birini dikkatle gözlemleyen bir oyuncunun en iyi şekilde canlandıracağını ifade etti.
Türkiye’de kendi yazdığımız kendi kültürümüzden beslenen tiyatro oyunlarının artması gerektiğini belirterek öğrencilerimizin sorularını yanıtladı. Günün hatırası olan fotoğraf çekimi ve hediye takdiminin ardından program son buldu.