11⦁12 Mayıs Ana Sınıfı ve İlkokul Kabul Süreci
Hemen Başvur
11 Mayıs Ortaokul ve Lise Öğrenci Kabul Sınavı
Hemen Başvur
Okul Tanıtım Turu
Hemen Başvur
NUN Okullarında Çalışmak İçin
Hemen Başvur

Uluslararası Velilere Özel Kaynaşma Yemeği (Potluck) ve Vahdet Görmez ile “Adaptasyon Süreci” Semineri

Bizi bir araya getiren ortak fikirlerimizi pekiştirmek ve birbirimizle daha yakın ilişkiler kurmak için birlikte olmanın önemi büyük.

Farklı kültürlerden gelen bu özel topluluğun bir parçası olmanın ve kültürel zenginliklerimizi keşfederken ortak bir ümmet bilinci geliştirmenin ne kadar kıymetli olduğunu biliyoruz.

Aramızdaki birlikteliği güçlendirmek ve farklı kültürlerle bir araya gelerek hoşgörüyü teşvik etmek amacıyla Kültür Buluşmaları etkinliğinde bir araya geliyoruz.

Etkinlik, herkesin kendi kültürüne ait yemekleri veya sevdiği, başkasının da denemesini istediği lezzetleri getirip diğer katılımcılarla potluck tarzında paylaşması ile başladı. Bu sayede katılımcılar, farklı kültürlerin lezzetlerini deneyimleme ve birbirleriyle etkileşimde bulunma fırsatı buldular. Sonrasında Doç. Dr. Vahdet Görmez'in kimlik inşası konulu semineri ile değerli bilgileri velilere sundu. Katılımcılar, kimliklerinin nasıl şekillendiği ve kültürel kimliklerinin önemi hakkında derinlemesine düşünme ve tartışma fırsatı buldular.

Placeholder Placeholder Placeholder