
NUN Eğitim ve Kültür Vakfından Anlamlı Destek
“yetimi koruyup gözetenle cennette böyle yan yana olacağız.” hz. muhammed nun eğitim ve kültür va...

“Ramazanın Işığını Yakala” Fotoğraf Yarışmasının Kazananları Belli Oldu
nun eğitim ve kültür vakfının bu yıl altıncısını düzenleyerek geleneksel hâle getirdiği fotoğraf y...

NUN Okulları öğrenci kabul süreci başladı!
öğrencilerin akademik başarıları kadar “iyi insan” olma yolculuğunu da önemseyen nun okullarında ö...

NUN Çocuk Atölyeleri
yummy tummies: cook, laugh, and learn!yemek yaparken eğlenelim, öğrenelim bu atölye, her hafta fa...

NUN’da İyi İnsan Yetiştirme Hayalimize Ortak Olmak İster misin?
nun okullarında; kendi değerlerine bağlı, kültürlerarası anlayış ve saygı sahibi, tüm dünyaya iyil...
Filistin hakkında konuşmalıyız
Öğrencilerimizin üzerinde yükseldikleri kültür ve medeniyetimizin ayrılmaz parçası olan Kudüs’ü daha iyi anlamaları ve önemini kavrayabilmeleri için “Filistin Hakkında Konuşmalıyız” tiyatro oyunu okulumuzda sahne aldı.
Mescid-i Aksâ'ya bakan en güzel manzaralardan birine sahip olan ve 20 metrekareyi bulmayan evine, işgalciler tarafından yapılan 3 milyon dolarlık teklifi reddeden Kudüslü Meryem Ebu Najma’nın hikâyesinden ilhamla uyarlanan ve Filistin’de yaşananları bir çocuğun gözünden anlatan “Filistin Hakkında Konuşmalıyız” tiyatro oyunu öğrencilerimiz, velilerimiz ve öğretmenlerimiz tarafından beğeniyle seyredildi.
Tiyatro, Müslümanların ilk kıblesi ve Hz. Peygamber’in Miraç’a yükseldiği kutsal belde Mescid-i Aksâ’nın değerini ve Müslümanlar için önemini izleyenlere hatırlatma noktasında oldukça faydalı oldu.