11⦁12 Mayıs Ana Sınıfı ve İlkokul Kabul Süreci
Hemen Başvur
11 Mayıs Ortaokul ve Lise Öğrenci Kabul Sınavı
Hemen Başvur
Okul Tanıtım Turu
Hemen Başvur
NUN Okullarında Çalışmak İçin
Hemen Başvur

Serbest Kürsü'de Bu Ay

Serbest Kürsü’de öğrencilerimiz belirli teneffüslerde gönüllü olarak paylaşımda bulunuyorlar. Erkek  Okulu ve Kız Okulu olmak üzere her hafta iki kez icra edilen etkinliğimizde, bu ay da dolu dolu geçti.

5B sınıfı öğrencilerimiz, sözlerini Mehmet Şükrü Bakır ve Ali Sami Tut’un yazdığı okulumuzla ilgili besteyi, Hazırlık C sınıfı öğrencilerimizden Hamza Bülbül’ün bağlaması eşliğinde seslendirdiler.

Hazırlık C sınıfı öğrencilerinden Muhammen Furkan Erten, Vahit Köroğlu, Mehmet Cengiz İlke, Furkan Zeybek ve Muhammet Halit Dağlı biyoloji dersinde öğrendikleri DNA deneyini arkadaşlarıyla paylaştılar. Gönüllü olanlardan doku örneği alarak arkadaşlarının DNAlarını incelediler.

Yine Hazırlık C sınıfı öğrencilerimiz, değerler eğitimi dersinde öğrendikleri hadisleri İngilizceye çevirerek sergilediler.

6A sınıfı öğrencilerimiz fen bilgisi dersinde öğrendikleri “yoğunluk” deneyini arkadaşlarıyla paylaştılar.

Hazırlık A sınıfı öğrencilerimizden Hasibe Genç, PDR zümremizin değerli öğretmenlerinden Gökhan Ergür’e ait “Ömer’in Yeşil Sarığı” isimli şiiri seslendirdi.

5A sınıfı öğrencilerinden Asude Akçakaya klasik müzik eşliğinde ebru teknesinde bir lale motifi meşk etti.  

6A sınıfı öğrencilerinden Zeynep Özmen, şair Necip Fazıl Kısakürek’e ait “Utansın” şiirini geleneksel bir müzik eşliğinde arkadaşlarıyla paylaştı.

5A sınıfı öğrencilerinden Ravza Şifa Çitil, “Fikrimin İnce Gülü” isimli eseri kanunla icra etti.

6A öğrencilerinden Büşra Gül Oral ve Elif Ebrar Seçgin, bardaklarla ritim gösteri yaptılar.

Placeholder Placeholder Placeholder