
NUN Okulları öğrenci kabul süreci başladı!
öğrencilerin akademik başarıları kadar “iyi insan” olma yolculuğunu da önemseyen nun okullarında ö...

NUN’da İyi İnsan Yetiştirme Hayalimize Ortak Olmak İster misin?
nun okullarında; kendi değerlerine bağlı, kültürlerarası anlayış ve saygı sahibi, tüm dünyaya iyil...

Okulumuz CIS (Council of International Schools) Akreditasyonunu Aldı!
nun okulları, council of international schools (cis) tarafından gerçekleştirilen kapsamlı değerlen...

NUN Lisesi 2025 Mezunlarını Uğurladı!
nun lisesindeki beş yıllık eğitim ve öğretim serüvenlerini başarıyla tamamlayan öğrencilerimizi ha...

NUN Eğitim ve Kültür Vakfı, On Yıllık Yolculuğunu Anlamlı Bir Programla Andı!
nun eğitim ve kültür vakfı, eğitimde insanın tüm boyutlarını gözeten, köklerine sıkı sıkıya bağlı...
Selanik’te Uluslararası Birincilik
NUN Lisesi öğrencilerinden Hatice Büşra İ., Yunanistan’ın Selanik kentinde düzenlenen uluslararası binicilik yarışmasında birincilik elde etti. Yarışmada sergilediği başarılı performansın ardından İstiklâl Marşı çalındı, Türk bayrağı göndere çekildi.
İstanbul’un Fethi’nin yıl dönümüne denk gelen yarışma tarihi, bu başarıya sembolik bir değer de kazandırdı. Uluslararası arenada ülkemizi temsil eden öğrencimiz, sadece sportif yetkinliğiyle değil, duruşuyla da takdir topladı. Farklı ülkelerden katılımcıların yer aldığı bu organizasyonda elde edilen derece; hazırlık sürecinde gösterilen istikrarlı çalışmanın, disiplinin ve kararlılığın bir yansıması olarak öne çıktı.
Binicilik gibi emek, denge ve uyum gerektiren bir branşta alınan bu sonuç, öğrencimizin sorumluluk alma, hedefe odaklanma ve zorluklarla baş etme becerilerini de ortaya koydu. Bu süreçte kazanılan deneyim; fiziksel gelişimin yanı sıra duygusal dayanıklılık, temsil bilinci ve öz güven açısından da kalıcı etkiler bıraktı.