11⦁12 Mayıs Ana Sınıfı ve İlkokul Kabul Süreci
Hemen Başvur
11 Mayıs Ortaokul ve Lise Öğrenci Kabul Sınavı
Hemen Başvur
Okul Tanıtım Turu
Hemen Başvur
NUN Okullarında Çalışmak İçin
Hemen Başvur

Sek Sek Yarışmasında İlçe Şampiyonu Olduk

Çocuklara denge, sürat, esneklik ve koordinasyon kazandıran geleneksel oyunlarımızdan biri de sek sek. Birinci sınıf öğrencilerinden oluşan takımımız, ilçe genelinde yapılan Sek Sek Yarışması’nda birinci oldular.

NUN Okulları olarak öğrencilerimizin eşitlik, adalet, hoşgörü, saygı, tevazu, azim gibi değerleri geliştirmeleri için spor faaliyetlerinin anahtar rol oynadığına inanıyoruz. Bu sebeple beden eğitimi derslerinin, psikolojik danışmanlık ve rehberlik birimi, sınıf ve branş öğretmenleri ile ortak faaliyetler ve ders içerikleri hazırlanarak işlenmesinin öğrencinin sağlıklı iletişim kurmayı öğrenmesi açısından da eşsiz birer fırsat olduğunu düşünüyoruz. Özgün müfredatımız içerisinde geleneksel çocuk oyunlarımızın beden sağlığımıza yaptığı katkılardan da sık sık faydalanıyoruz. Sek sek oyunu çocuklara denge, sürat, esneklik, koordinasyon ve konsantrasyon kazandırması açısından oldukça faydalı.

Birinci sınıf öğrencilerimizden oluşan Sek Sek takımımız bu hafta Üsküdar ilçe genelinde düzenlenen Geleneksel Çocuk Oyunları Sek Sek Yarışması’na katılarak “ilçe şampiyonu” oldular. Minik sporcularımızı, ailelerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Placeholder Placeholder Placeholder