Geleceği Birlikte İnşa Edelim!
eğitimde anlamlı izler bırakmak, güçlü bir akademik ortamda üretmek ve değer odaklı bir eğitim anl...
NUN Çocuk Atölyeleri
kur’ân yolculuğu bu kulüpte kur’ân-ı kerîm okumaya geçen, 7-11 yaş arası öğrencilerle birlikte ok...
7 Güzel Çocuk Şiir Yarışması ve Yazarlık Atölyeleri
nun okulları türkçe zümresi tarafından geleneksel hâle getirilen “7 güzel çocuk şiir yarışması”, ö...
Edebî Kahramanlar Şenliği
öğrencilerimizin okuma kültürünü derinleştirmek ve edebî metinlerle kurdukları bağı sanatsal bir b...
Haluk Hoca’nın İzinde: Öğrenci Sempozyumu
merhum prof. dr. halûk dursun’un aziz hatırasını yaşatmak ve mirasını genç nesillere aktarmak amac...
Okulun 100. Günü Kutlamaları

İlkokul öğrencilerimiz ile Okulun 100. Günü kutlamaları gerçekleştirildi. Okulun farklı noktalarında düzenlenen etkinliklerle öğrencilere farklı deneyimler yaşatılması sağlandı. Öğrenciler, kendi tasarladıkları “100. Gün” tişörtleri, aksesuarlar ve “100 Yaşındayım” konseptli ürünlerle etkinliğe katıldılar.
Gün, sabah sporu sırasında hazırlanan videonun izlenmesiyle başladı. Birinci ve ikinci teneffüslerde, koridorlarda ve bahçede çeşitli oyunlarla kutlamalar devam etti. Her teneffüste ise 100. güne özel şarkılar çalındı.
Bu etkinlik, öğrencilerin özgün düşünme ve kendilerini ifade etme becerilerini güçlendirdi. Ayrıca, iş birliği yapma ve topluluk içinde birlikte etkinlik düzenleme yetkinlikleri pekiştirildi. Sosyal bağları kuvvetlendirirken, öğrencilerin okul kültürüne olan aidiyet duyguları da artırıldı.