Eğitimde 1 Adım Ötesi Zirvesi, “Eğitimde Dekolonizasyon” Temasıyla Beşinci Kez Düzenlendi
Nun eğitim ve kültür vakfının düzenlediği eğitimde 1 adım ötesi zirvesi’nin beşincisi, 1 kasım 2025...
7. Sınıflar | Bursa Gezisi
ortaokul sosyal bilgiler zümresi tarafından 7. sınıf öğrencileri için “kültürel mirasın korunması...
4. Sınıflar | Yıldız Sarayı Gezisi
“kim olduğumuz” teması kapsamında 4. sınıf öğrencileriyle birlikte yıldız sarayı’na bir gezi gerçe...
Ana Sınıfı Öğrencileriyle Doğal Oyun Hamuru Yapımı
ana sınıfı öğrencileriyle birlikte gerçekleştirilen etkinlikte, doğadan ilham alınarak tamamen doğ...
Beykoz’un Manevi Durakları Gezisi
hazırlık sınıfı öğrencileriyle birlikte beykoz’un manevi mirasını tanımaya yönelik bir gezi gerçek...
Okula Uyum Günü ve Oryantasyon Programı

Okulumuzda yeni eğitim öğretim yılı coşku ve heyecanla karşılandı. Okula uyum günü kapsamında gerçekleştirilen etkinliklerde öğrenciler, oyunlar ve grup çalışmaları aracılığıyla birbirlerini daha yakından tanıma fırsatı buldu. Gün boyunca düzenlenen etkinliklerle, öğrencilerin hem birlikte öğrenmenin keyfini keşfetmeleri hem de eğlenceli bir başlangıç yapmaları sağlandı. Etkinlikler kapsamında, “Âmin Alayı”yla öğrenciler dualarla sınıflara uğurlandı; bahçede kaynaşmayı destekleyen oyunlar oynayarak arkadaşlarıyla tanıştılar ve öğretmenleriyle bir araya geldiler. Çanta boyama ve çeşitli uygulamalı etkinliklerle keyifli vakit geçirdiler.
Bu süreçte, iş birliği, merak, yaratıcılık ve sorumluluk gibi öğrenen profillerinin aktif olarak hayata geçirilmesi hedeflendi. Etkinlikler, öğrencilerin sosyalleşmelerine, iletişim becerilerini geliştirmelerine ve yeni döneme motive olmuş bir şekilde başlamalarına katkı sağladı.
Ayrıca uyum gününe aileler de dâhil edilerek, çocuklarının okul sürecini yakından takip etmeleri sağlandı ve ailelerle detaylı görüşmeler gerçekleştirilerek iletişim ve iş birliği güçlendirildi.