10 Ağustos Ana Sınıfı ve İlkokul Kabul Süreci
Hemen Başvur
10 Ağustos Ortaokul ve Lise Öğrenci Kabul Sınavı
Hemen Başvur
Okul Tanıtım Turu
Hemen Başvur
NUN Okullarında Çalışmak İçin
Hemen Başvur

Öğrencimiz 81 Siber Kahramandan Biri Oldu

“Siber Güvenlikte Milli Ruh” sloganıyla TÜSİDAM öncülüğünde yola çıkan proje kapsamında 81 ilden seçilen 81 siber kahramandan biri de hazırlık sınıfı öğrencilerimizden Miraç Yıldırım oldu.

“81 İlde 81 Siber Kahraman” projesi, gençleri ülkemizin bugünleri ve yarınları için en son bilişim teknik bilgisiyle ve milli hedefleri sahiplenme şuuruyla buluşturmak yolunda TÜSİDAM tarafından oluşturup hayata geçirildi. Proje kapsamında Türkiye genelinde verilecek farkındalık eğitimleriyle ve düzenlenecek etkinliklerle yetenekli gençler ülkemizin yarınlarına hazırlanacak. Bilgi güvenliği farkındalığına sahip, siber güvenliğin temel kavramları açısından sağlam bir altyapıyla donatılmış, eğitimli ve bilinçli bir gençlik yetiştirme idealiyle ortaya konan proje kapsamında lise ve üniversite öğrencileri olmak üzere iki farklı kategoride değerlendirildiler. Uygulama alanı Edirne’den Ardahan’a tüm Türkiye olan proje ile lise ve üniversitelerde okuyan ve belli bir başarı ortalamasının üzerindeki öğrencilere ulaşıldı. Proje kapsamında alanlarında otorite olmuş kişilerin vereceği eğitimlerle istenen farkındalığın sağlanması amaçlanıyor. Zeki ve istekli gençlerin bilişim sektöründe ve ülke ekosistemimizin her noktasında siber güvenlik uzmanları olarak hizmet vermesinin de önü açılacak.

Projeyle, okullarında aldıkları eğitimin yanında, gençlerimizin kültürel ve manevi duyarlılığa, sosyal sorumluluk bilincine sahip olması ve farkındalık bilinci taşıyarak yetişmeleri hedefleniyor.

Placeholder Placeholder Placeholder