Eğitimde 1 Adım Ötesi Zirvesi, “Eğitimde Dekolonizasyon” Temasıyla Beşinci Kez Düzenlendi
Nun eğitim ve kültür vakfının düzenlediği eğitimde 1 adım ötesi zirvesi’nin beşincisi, 1 kasım 2025...
7. Sınıflar | Bursa Gezisi
ortaokul sosyal bilgiler zümresi tarafından 7. sınıf öğrencileri için “kültürel mirasın korunması...
4. Sınıflar | Yıldız Sarayı Gezisi
“kim olduğumuz” teması kapsamında 4. sınıf öğrencileriyle birlikte yıldız sarayı’na bir gezi gerçe...
Ana Sınıfı Öğrencileriyle Doğal Oyun Hamuru Yapımı
ana sınıfı öğrencileriyle birlikte gerçekleştirilen etkinlikte, doğadan ilham alınarak tamamen doğ...
Beykoz’un Manevi Durakları Gezisi
hazırlık sınıfı öğrencileriyle birlikte beykoz’un manevi mirasını tanımaya yönelik bir gezi gerçek...
Öğrencilerimiz TEKNOFEST'te Büyük Başarı Kazandı

Öğrencilerimiz bizleri gururlandırmaya devam ediyor. TEKNOFEST İSTANBUL kapsamında gerçekleştirilen roket yarışmasına katılan öğrencilerimiz büyük bir başarı elde ettiler. Türkiye’nin millî teknoloji hamlesini gerçekleştirmesini ve teknoloji üreten bir topluma dönüşmesini temel hedef olarak benimseyen Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) önderliğinde gerçekleştirilen TEKNOFEST İSTANBUL Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında hazırladıkları roket projesi için yaz tatilinde de çalışmayı sürdüren öğrencilerimiz, emeklerinin karşılığını aldılar.
TEKNOFEST İstanbul kapsamında Tuz Gölü’nde gerçekleştirilen roket yarışmasına 157 takım başvurdu. Öğrencilerimiz ilk denemelerinde hazırladıkları roketi fırlatmayı başardı. BAYKAR Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar’ın sosyal medya hesabından duyurduğu haberi Sabah gazetesi internet sitesi de paylaştı. (http://nunokullari.com/uploads/file/image-1570611847172442971.tr/teknoloji/2018/09/13/nun-okullarindan-buyuk-basari) Ülkemizi uzaya çıkaracak gençlerin NUN çatısı altında yetişmesinden dolayı büyük gurur duyuyoruz. Öğrencilerimizin bu tür başarıları geleceğe dönük umutlarımızı arttırıyor.
Öğrencilerimiz Übeydullah Yavuz’un, Müberra Öz’ün, Harun Enis Varlı’nın, Salih Sezen’in, Fatih Uyar’ın, Yunus Furkan Demirak’ın, Yusuf Mert Yıldız’ın bu büyük başarıyı kazanmalarına yardımcı olan danışmanlarımızı ve öğretmenlerimizi tebrik ediyor, göğüslerimizi kabarttıkları için her birine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.