11⦁12 Mayıs Ana Sınıfı ve İlkokul Kabul Süreci
Hemen Başvur
11 Mayıs Ortaokul ve Lise Öğrenci Kabul Sınavı
Hemen Başvur
Okul Tanıtım Turu
Hemen Başvur
NUN Okullarında Çalışmak İçin
Hemen Başvur

Öğrencilerimiz İyilikhane Çocuk Derneği ile Buluştu

2018-2019 eğitim öğretim yılının ilk NUN Buluşmaları kapsamında İlkokulumuzda İyilikhane Çocuk Derneği ile buluştuk. İyilik üzerine çok eğlenceli bir sohbet ve etkinlik gerçekleştirildi.

İkinci, üçüncü ve dördüncü sınıfların katıldığı etkinlikte öğrencilerimiz küçücük iyiliklerin nasıl büyüyüp yüzlerce çocuğun yüzünü güldürebileceğini öğrendiler. 2011 yılında üniversite öğrencilerinin kendi ürettikleri ayraçları satarak başlattıkları bu iyilik yolculuğunu ilgiyle dinleyen öğrencilerimiz kendi düşüncelerini dile getirerek sohbete dâhil oldular.

Çocuklarımızın yardımlaşma ruhunu ve küçücük çabaların nasıl büyük ve kalıcı iyiliklere dönüştüğünü öğrenmelerini amaçlayan etkinlik çok keyifli bir ortamda gerçekleşti. Sohbetin ardından misafirlerimizle üçüncü sınıf öğrencilerimiz okulumuzun bahçesinde kendi iyilik fikirlerini bir araya getirdikleri “iyilik ormanını” hayata geçirdiler. Öğrencilerimiz üzerine hayal ettikleri iyilikleri yazdıkları elmaları boyadıkları ağaçlarla buluşturarak iyiliklerle dolu bir orman meydana getirdiler.

 

 

Placeholder Placeholder Placeholder