10 Ağustos Ana Sınıfı ve İlkokul Kabul Süreci
Hemen Başvur
10 Ağustos Ortaokul ve Lise Öğrenci Kabul Sınavı
Hemen Başvur
Okul Tanıtım Turu
Hemen Başvur
NUN Okullarında Çalışmak İçin
Hemen Başvur

Öğrencilerimiz Bir Uluslararası Başarı Daha Kazandı

Öğrencilerimiz de katıldığı, öğrencilerin bilimsel araştırma faaliyetlerine olan ilgi ve yeteneğini ortaya çıkarmak ve geliştirmek amacıyla organize edilen Rusya merkezli XVI. Uluslararası URFODU Bilim Temelleri Yarışması Final sonuçları açıklandı.

Yarışmaya pek çok farklı branştan katılan lise düzeyindeki öğrencilerimiz elde ettikleri başarılar ile gurur kaynağımız oldular. İngilizce branşında 1 öğrencimiz 100 tam puan alarak  “1st degree diploma” almaya hak kazanırken uluslararası sonuç listesinde de 1. gelerek altın madalyayı hak etti. Yine aynı öğrencimiz matematik branşındaysa ilk 25’e girmeyi başardı.

 

Uluslararası 87 okuldan, 326 öğrencinin katıldığı Fizik branşında ise 3 öğrencimiz ilk 10’a girmeyi başarırken, 522 öğrencinin katıldığı Biyoloji branşında 6 öğrencimiz ilk 100 içerisinde yer aldı. Uluslararası 87 okuldan, 420 öğrencinin katıldığı Kimya branşında da 3 öğrencimiz ilk 100 içerisinde kendine yer buldu.

 

NUN Okulları Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Tamer Yılmaz, “NUN Okulları olarak kurulduğumuz ilk günden bu yana öğrencilerimizin bilime olan ilgi ve merakını artırmak için gayret ettik. Bugün geldiğimiz noktada ise öğrencilerimiz, kazandıkları uluslararası başarılar ile her geçen gün bizleri daha fazla gururlandırıyor. Bu tür yarışmalar ve kazanılan dereceler öğrencilerin heyecanını, özgüvenini ve hayata bakışını olumlu yönde etkiliyor. Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarı yolculuklarını her adımında destekliyoruz.” dedi.

 

 

Placeholder Placeholder Placeholder