10 Ağustos Ana Sınıfı ve İlkokul Kabul Süreci
Hemen Başvur
10 Ağustos Ortaokul ve Lise Öğrenci Kabul Sınavı
Hemen Başvur
Okul Tanıtım Turu
Hemen Başvur
NUN Okullarında Çalışmak İçin
Hemen Başvur

NUN Okullarında Online Ders Zili Çaldı!

Öğrencilerimiz 23 Mart Pazartesi günü itibariyle uzaktan eğitime başladı. Deneyimli akademik kadromuzun gerçekleştirdiği canlı ders anlatımları, tekrar dersleri ve video içerikleri ile zenginleşen NUN Kampüs Uzaktan Öğretim Platformu sayesinde öğrencilerimizin eğitim-öğretim sürecine kesintisiz olarak devam ediyoruz.


Online platform üzerinden canlı olarak gerçekleşen dersler, canlı yayın sonlandığında derslere katılamayan ya da tekrar etmek isteyen öğrencilerimiz için NUN Kampüs Uzaktan öğretim platformu panelinde depolanıyor ve öğrencilerimiz, sınıflarını seçerek kayıtlı derse tekrar ulaşabiliyorlar.

Her düzeyden öğrencilerimiz için kişiselleştirilmiş farklı uygulamalar ile oluşturulan sanal sınıflarımızda dersler senkron ve asenkron olarak uygulanıyor. Sınıf içi farklılaştırma uygulamalarımıza da devam ediyoruz. Öğretmen – öğrenci arasındaki etkileşimin korunmasının da ön planda tutulduğu platformumuzda, aynı zamanda velilerimizin ve öğrencilerimizin ders dışında pdr ve sınıf öğretmenleri ile birebir görüşebilmelerine ve soru sorabilmelerine de olanak sağlıyoruz.

 

 

Placeholder Placeholder Placeholder