11⦁12 Mayıs Ana Sınıfı ve İlkokul Kabul Süreci
Hemen Başvur
11 Mayıs Ortaokul ve Lise Öğrenci Kabul Sınavı
Hemen Başvur
Okul Tanıtım Turu
Hemen Başvur
NUN Okullarında Çalışmak İçin
Hemen Başvur

NUN Okulları Kış Kampı Başlıyor!

 

NUN Okulları Beykoz Kampüsünde gerçekleşecek Kış Kampı’nda doğa ile iç içe “sürdürülebilir yaşam”, “yaşam becerileri gelişimi”, “sosyal liderlik becerileri gelişimi” odaklı aktiviteler yer alacak. Öğrenciler hayatın içinde olmanın mutluluğunu yaşayarak bilgiyi havada, suda, toprakta, ormanda arayacaklar.

İlkokul ve ortaokul öğrencileri için farklı içeriklerle tasarlanan kampta, öğrenci becerilerinin geliştirilmesine yönelik farklı alanlarda atölye çalışmaları sunulmaktadır. Sanat ve spor uygulamalarının yanı sıra öğrenciler, kadim geçmişi yerinde ziyaret edip tarihî yapıları ziyaret edecekler.

Öğrenciler; arkadaşlık, dostluk, iş birliği, takım çalışması, rekabet, empati kurma, saygı duyma, güven duyma, merhamet etme, adaletli olma, direnç kazanma, eleştirel düşünme, zamanı yönetme, yaratıcı problem çözme, analiz etme gibi pek çok beceri ve yetkinlik kazanacaklar.

NUN Okulları Kış Kampı, 22-28 Ocak tarihleri arasında gerçekleşecek olup ilkokul ve ortaokul öğrencileri için tasarlanmıştır. Çeşitli atölyeler, aktiviteler ve gezilerle dolu unutulmaz bir deneyim sunmayı hedeflemektedir.

Farklı modüllerle öğrencilerin birçok becerisini aynı anda geliştirmeye odaklanan kampta öğrenciler, kendi ilgi alanlarına göre modül seçimi yapabilecek ve programlara katılan öğrenciler derslerin sonunda sertifikalarını alabilecekler.

Kış Kampı’na son başvuru tarihi 15 Ocak’tır. Başvurular www.nunkamplari.com adresinden yapılacaktır.

Placeholder Placeholder Placeholder