11⦁12 Mayıs Ana Sınıfı ve İlkokul Kabul Süreci
Hemen Başvur
11 Mayıs Ortaokul ve Lise Öğrenci Kabul Sınavı
Hemen Başvur
Okul Tanıtım Turu
Hemen Başvur
NUN Okullarında Çalışmak İçin
Hemen Başvur

NUN Kız ve Erkek Okulu Kampüslerinde Yurtlarımız Açıldı!

Ortaokul ve lise olarak hizmet veren NUN Kız ve Erkek Okulu kampüslerimizde açılan yurt binaları, 2017-2018 eğitim ve öğretim yılı itibarıyla konaklamaya hazır! İstanbul’da ikamet eden veya il dışından gelen her öğrenci yurtlarda kalma imkânına sahip. Yatılılık bir zorunluluk olarak değil, isteğe bağlı şekilde velilerin tercihine sunuldu.

Her öğrencinin kendisine ait bir odasının bulunduğu yurt binaları daire şeklinde tasarlandı, banyo ve tuvaletlerin ortak alan olduğu her bir dairede en fazla üç ya da dört öğrenci kalabiliyor. Öğrencilerin odalarında yatak ve gardıroplarına ek olarak yine kendilerine ait kitaplıkları ve çalışma masaları bulunuyor. Her katta ders çalışabilecekleri etüt odaları ve birlikte vakit geçirebilecekleri ortak salonlar da mevcut. 

NUN Okullarında yurt imkânı bir barınma ihtiyacından ziyade öğrencilerin gelişim ve eğitimlerini destekleyecek şekilde kurgulandı. Derslerin ardından öğrencilerin kendilerine kalan zamanları kültür sanatla, sporla, kulüp ve atölye çalışmalarıyla dolu dolu geçirilecek şekilde planlandı. Her gün birkaç saatini İstanbul trafiğinde geçirmek zorunda kalmayan NUN öğrencileri, günlerini üreterek ve kesintisiz şekilde kendilerini geliştirmeye devam ederek geçiriyorlar.

Placeholder Placeholder Placeholder