10 Ağustos Ana Sınıfı ve İlkokul Kabul Süreci
Hemen Başvur
10 Ağustos Ortaokul ve Lise Öğrenci Kabul Sınavı
Hemen Başvur
Okul Tanıtım Turu
Hemen Başvur
NUN Okullarında Çalışmak İçin
Hemen Başvur

NUN Kış Kampı Keyifli ve Öğretici Geçti

23 Ocak-27 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirdiğimiz NUN Kış Kampı birbirinden keyifli ve öğretici etkinliklerle tamamlandı. Uluslararası katılımcıları ile çok kültürlülüğün yaşandığı kampta öğrenciler, tarih, doğa ve bilim ile iç içe bir hafta geçirdiler.

İlkokul öğrencileri, doğadan topladıklarını atölyede dönüştürerek sürdürülebilir yaşam için adım attılar. Evlerinde kullanmadıkları materyalleri geri kazandırarak birer eşyaya dönüştürdüler. İstanbul’un tarihini bir gün boyunca hep birlikte keşfettiler. Ayasofya’yı, Yerebatan Sarnıcı’nı tarihiyle birlikte yerinde öğrendiler. Yüzme stillerini kavradılar, bitkileri, toprak örtüsünü ve canlıları keşfettiler. Çadır kurdular, doğada tek başına kalmanın pratik yanlarını öğrendiler.

Ortaokul öğrencileri ise; doğa keşfi ile toprağı, canlıların varoluş nedenlerini, bitkileri, ağaçları gözlemlediler. Araştırarak ve yarışarak takım olmanın ne demek olduğunu kavradılar. İş birliği ile birlikte öğrendiler. Geleneksel okçuluğu deneyimlediler, İngilizce tarih anlatımlı bisiklet turu ile yaşayarak öğrenmenin keyfini çıkardılar.

Sağlıklı yaşam saatinde, yüzdüler, geleneksel oyunlar oynadılar, kick box, pilates antrenmanları yaptılar. Takım ve birlik olmanın ne olduğunu basketbol ve futbol turnuvalarında kavradılar. Riva ormanında sürdürülebilir yaşam becerilerini, çadır kurmayı ve ateş yakmayı öğrendiler. Uluslararası katılımcılar ile iletişim kurarak İngilizce bilgilerini artırdılar, pratik yapma imkânı buldular. Kurulan güzel dostluklar ile tüm katılımcılar birbirlerine bir sonraki yıl görüşme dileğinde bulunarak kampı tamamladılar.

 

 

Placeholder Placeholder Placeholder