11⦁12 Mayıs Ana Sınıfı ve İlkokul Kabul Süreci
Hemen Başvur
11 Mayıs Ortaokul ve Lise Öğrenci Kabul Sınavı
Hemen Başvur
Okul Tanıtım Turu
Hemen Başvur
NUN Okullarında Çalışmak İçin
Hemen Başvur

Kişisel Sergiler

 

Çocuklar, kendi kültürleriyle bağlantılar sağlayan; gelenekleri, inançları ve sahip oldukları değerleri içeren sergilerden anlamlı deneyimler kazanırlar.  NUN Okulları “Herkes için sanat” mottosuyla kendini sanatla ifade etmek isteyen tüm öğrencilerini kişisel sergi açmaları konusunda destekler. Öğrencilerimiz bu sayede, sanat eserlerinden yola çıkarak farklı kültürlerin ilgi alanlarını, dünya görüşlerini ve inançlarını anlatan “ipuçlarını” açığa çıkararak araştırma becerilerini geliştirirler. Kişisel sergiler sayesinde öğrencilerimiz, sanatı keşfetmeye ayrıca kendi deneyimleri ve bilgi birikimleri ile bağlantı kurmaya teşvik edilir.

3. sınıf öğrencimiz Sadık Eymen, 11 Ekim tarihinde yaratıcı düşünme, öz yönetim ve problem çözme becerilerini kullanarak hazırladığı “Karakter” temalı kişisel sergisini açtı.

NUN İlkokulu 4C sınıfı öğrencilerimizden Zeynep Neva, hazırladığı eserleri ile kişisel sergisini açtı. Okul müdürü Fatma Betül Yıldırım’ın konuşmasının ardından öğrencilerimiz ile eserleri incelediler.

NUN İlkokulu 4B sınıfı öğrencilerinden Ayşe Elif, yaptığı resimler ile kişisel sergisini oluşturdu. Öğrencimiz, velisi ve sınıf arkadaşları ile birlikte kişisel sergiyi gezdi.

NUN Ortaokulunun ilk kişisel sergi açılışı ise 20 Ekim Cuma günü “Bir Öğrenci Bir Öğretmen İki Ressam” temasıyla yapıldı. 8. sınıf öğrencilerinden Zeynep Beren’in ve NUN Ortaokulu Rehber Öğretmeni Zeliha Hanım’ın resimlerinin sergilendiği çalışma öğrenciler tarafından ilgiyle karşılandı.

Placeholder Placeholder Placeholder