11⦁12 Mayıs Ana Sınıfı ve İlkokul Kabul Süreci
Hemen Başvur
11 Mayıs Ortaokul ve Lise Öğrenci Kabul Sınavı
Hemen Başvur
Okul Tanıtım Turu
Hemen Başvur
NUN Okullarında Çalışmak İçin
Hemen Başvur

İş'te NUN - Mehmet Karataş

 

Lider vasıflı, öğrenmeye ve öğretmeye açık nesiller yetiştirmek için çıktığımız bu yolda, lise seviyesinde öğrencilerimiz için hedefledikleri kariyer planlarında ilham alabilecekleri, sorularına cevaplar bulabilecekleri ve iş alanlarının fiziki imkânlarını gözlemleyebilecekleri veli buluşmaları gerçekleştirmeye devam ediyoruz.

Turkcell Plaza’yı ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Koordinatörü Sn. Mehmet Karataş ile tanışan, hikâyesini ve bilgilendirmelerini dinleme fırsatı bulan lise öğrencilerimiz, ayrıca Turkcell Plaza’nın çalışma alanlarını gözlemleyerek özel bir deneyim kazandılar.

Öğrencilerimiz Sn. Mehmet Karataş’a sorular sorma ve merak ettikleri konuları onunla tartışma fırsatı buldular. Bu interaktif süreç, meslekler hakkında daha fazla bilgi edinmelerini sağladı ve gelecekteki kariyer seçimlerine yönelik daha bilinçli kararlar vermelerine yardımcı oldu.

Mesleklerin pratik yönlerini keşfetme fırsatı bulan öğrencilerimizin; iş hayatının dinamiklerini, günlük rutinleri ve mesleki becerileri daha yakından tanımaları sağlandı.

Placeholder Placeholder Placeholder