10 Ağustos Ana Sınıfı ve İlkokul Kabul Süreci
Hemen Başvur
10 Ağustos Ortaokul ve Lise Öğrenci Kabul Sınavı
Hemen Başvur
Okul Tanıtım Turu
Hemen Başvur
NUN Okullarında Çalışmak İçin
Hemen Başvur

İlkokul Öğrencilerimizi Ortaokula Uğurladık

İlkokul öğrencilerimiz çevrim içi canlı yayın ile ortaokula geçiş heyecanını yaşadılar. Yöneticilerimizin, öğretmenlerimizin, velilerimizin ve öğrencilerimizin katıldığı ortaokula geçiş programımızda öğrencilerimiz, 4 yıllık emeklerinin karşılığı olan mezuniyet beratlarını aldılar.

NUN İlkokulu Müdür Nur İpek ve NUN Okulları Kurucu Temsilcisi Fatih Nida Üye’nin iyi niyet ve dualarıyla başlayan program esnasında öğrencilerimiz, Türkiye’nin ilk milli S/İHA Sistemi Bayraktar TB2’nin mimarı olan, Baykar Teknik Müdürlüğü (CTO) ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanlığı görevlerini yürüten Selçuk Bayraktar ile buluşmanın da mutluluğunu yaşadılar.

Öğrencilerimizin heyecanına ortak olan ve kendi öğrencilik anılarından bahsederek öğrencilerimize hayallerini gerçekleştirmek vazgeçmemeleri tavsiyesinde bulunan Bayraktar, “eminim sizler de ülkemizin ve insanlığımızın faydasına işler yapacaksınız, buna inanıyorum” şeklinde konuştu. NUN Eğitim ve Kültür Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Esra Albayrak ise NUN Okullarının kuruluş günlerinden bugüne geçen sürede yaşananlardan bahsederek ilkokul öğrencilerini ortaokula uğurlamanın mutluluğunu paylaştıklarını ifade etti.

Öğrencilerimizin, NUN ailemizin bir ferdi olarak bugüne dek kazandığı tüm değer ve başarılara yenilerini ekleyerek gelecek yıllarda da göğsümüzü kabartmaya devam edeceklerine eminiz. Öğrencimiz yüzlerinizdeki gülümsemenin hiç eksilmemesi dileğiyle.

Placeholder Placeholder Placeholder