NUN Okulları Öğrenci Kabul Süreci Başladı!
öğrencilerin akademik gelişimleri kadar “iyi insan” olma yolculuğunu da önemseyen nun okullarında...
Geleceği Birlikte İnşa Edelim!
eğitimde anlamlı izler bırakmak, güçlü bir akademik ortamda üretmek ve değer odaklı bir eğitim anl...
NUN Lisesi 2026 Mezunlarını Uğurladı!
nun lisesindeki beş yıllık eğitimlerini başarıyla tamamlayan öğrencilerimizi, hayatlarının yeni sa...
PYP Mini Sergi Programı
okulumuzun en genç kâşifleri, pyp "dünyanın i̇şleyişi" teması kapsamında yürüttükleri altı haftalık...
NUN MCJ Etkinliği
nun okulları bünyesinde düzenlenen model court of justice’26 uluslararası adalet simülasyonu etkin...
IB Koordinatörleri Buluşması

Uluslararası Bakalorya (IB) programı uygulayan okullar arasındaki etkileşimi artırmak ve nitelikli eğitim uygulamalarını yaygınlaştırmak amacıyla düzenlenen "3rd IB Heads & Coordinators Meeting" programına, MYP Koordinatörlüğümüz düzeyinde katılım sağladık. Buluşmada, farklı IB okullarının yöneticileri ve koordinatörleri ile bir araya gelerek akademik süreç yönetimi üzerine kapsamlı bir bilgi alışverişi gerçekleştirildi.
Toplantı kapsamında özellikle MYP (Orta Yıllar Programı) uygulamaları, topluma hizmet çalışmaları ve okul içi "iyi örnekler" temaları üzerine odaklanıldı. Farklı kurumların süreç yönetimlerini ve uygulama stratejilerini yerinde inceleme imkânı bulan koordinatörlerimiz, hizmet öğrenimi süreçlerini daha nitelikli hâle getirecek yenilikçi yaklaşımları değerlendirdiler. Topluma Hizmet Projesi liderlerimizin de katılım gösterdiği bu verimli buluşmada, projelerin toplumsal faydasını ve kalıcılığını artırmaya yönelik önemli kazanımlar elde edildi.
Eğitimde mükemmeliyet vizyonumuz doğrultusunda, bu tür uluslararası standartlardaki paylaşımlardan edinilen birikimlerin önümüzdeki süreçte okulumuzdaki akademik çalışmalara yansıtılması hedeflenmektedir. Bu stratejik buluşma, kurumumuzun IB uygulamalarındaki güncel gelişmeleri takip etme ve geliştirme kararlılığını bir kez daha pekiştirmiştir.