11⦁12 Mayıs Ana Sınıfı ve İlkokul Kabul Süreci
Hemen Başvur
11 Mayıs Ortaokul ve Lise Öğrenci Kabul Sınavı
Hemen Başvur
Okul Tanıtım Turu
Hemen Başvur
NUN Okullarında Çalışmak İçin
Hemen Başvur

Greenstars Certification Eğitimi

 

“Sürdürülebilirlik” kavramı, NUN Ailesi’nin her zaman odak noktası olmuştur. Bu doğrultuda projeler gerçekleştirmekte, enerji verimliliği, su tasarrufu, atık yönetimi, yeşillendirme, yeşil mimari gibi çevresel kriterler dikkate alınarak iklim değişikliğinin önlenmesi ve etkilerinin azaltılmasına katkı sağlamaya devam edilmektedir.

Birleşmiş Milletler 2030 Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri kapsamındaki 17 ilke doğrultusunda; dünyamızı korumak, eşitsizlik ve adaletsizlik ile mücadele ederek yoksulluğu sona erdirmek ve tüm insanlığın barış ve refah içinde yaşamasına katkı sağlamak amacı ile hayata geçirilen GreenStars Sürdürülebilirlik Modelinin, NUN Okullarında uygulanmasına ve okulumuza GreenStars Sertifikası kazandırılmasına karar verilmiştir.

Sürdürülebilirlik noktasında, ülkemizi kalkındırmak ve gençlerimize daha yaşanabilir bir dünya bırakmak amacıyla okulumuzda Greenstars Certification Eğitimi gerçekleştirildi. NUN Okulları bu eğitim doğrultusunda, sürdürülebilirlik alanında daha etkin ve bilinçli bir rol oynamayı hedeflemektedir.

Placeholder Placeholder Placeholder