11⦁12 Mayıs Ana Sınıfı ve İlkokul Kabul Süreci
Hemen Başvur
11 Mayıs Ortaokul ve Lise Öğrenci Kabul Sınavı
Hemen Başvur
Okul Tanıtım Turu
Hemen Başvur
NUN Okullarında Çalışmak İçin
Hemen Başvur

Endülüs Gezisi

2023-2024 eğitim öğretim yılı Sefer-i NUN gezilerimizde ikinci rotamız, Doğu İslâm Dünyası’ndan aldığı ilim ve hikmeti, tevâzuya, zerâfet ve inceliğe dönüştürmüş, kendi özgün stilini yani “Endülüs Tarzı”nı; sanat ve mimariye, sosyokültürel dokuya ilmik ilmik işlemiş topraklar olan Endülüs oldu.

İslâm şemsiyesi altında her dilden, renkten, ırktan ve kimlikten insanın kendisine yer bulduğu bu iklim ve mekân için öğrencilerimizle birlikte Endülüs’teydik.

İstanbul Havalimanından Malaga’ya uçuşun ardından Ronda’ya geçiş ile devam etti. Ronda şehir turu sonrası Sevilla’ya geçiş yaptık. Plaza Espanya, El Hamra Sarayı, Albayzin, Granada şehir turu, Kurtuba Camii ve şehir turu, Alkazar Sarayı ziyareti, Malaga şehir turları ile gezi sona erdi. İslam coğrafyasındaki; sanat, kültür, tarih, felsefe, sosyoloji ve ilim alanlarındaki gelişmeleri öğrencilerimizin öğrenmesini ve bunları yerinde dinlemesi çok önemsiyoruz. Gezi vesilesiyle, öğrencilerimiz için yeni bir kültürün kapılarının aralandığı, şuurlarının arttığı, keşfederek ve görerek öğrendikleri bir seyahati daha gerçekleştirdik.

Placeholder Placeholder Placeholder