10 Ağustos Ana Sınıfı ve İlkokul Kabul Süreci
Hemen Başvur
10 Ağustos Ortaokul ve Lise Öğrenci Kabul Sınavı
Hemen Başvur
Okul Tanıtım Turu
Hemen Başvur
NUN Okullarında Çalışmak İçin
Hemen Başvur

Elçi

Öğrencilerimiz, Kutlu Doğum etkinlikleri kapsamında “Elçi” isimli bir tiyatro oyunu sahnelediler. Tiyatroda, hazırlık sınıflarımız ve 5B öğrencilerimizin bir kısmı aktif olarak görev aldı. Tiyatro oyunumuz için müzik zümremiz, müstakil bir eser besteleyerek oyun sırasında öğrencilerimizle birlikte icra ettiler. Okulumuzun fuaye alanında bir Mekke çarşısı kuruldu ve 5. Sınıf ve ilkokul öğrencilerimiz kurulan bu çarşıda, Mekke dönemini canlandırdılar. Ayrıca ilkokul öğrencilerimizin hazırlamış olduğu ebru tabloları lobimizde sergilendi.

Öğrencilerimiz, “Elçi” oyunu için altı hafta boyunca tüm cumartesi günlerini, yönetmenleriyle birlikte büyük bir özveri içerisinde provalarda geçirdiler. Bu süreçte, kendilerinde var olan birçok beceriyi keşfedip geliştirme imkânı buldular. Uzun saatler çalışma azmi göstererek sebat ve istikrar becerilerini geliştirdiler. Ortak çalışmayı gerekli kılan provalarda, iletişim becerilerini ortaya koydular. En önemlisi; NUN Okullarının bu ilk Kutlu Doğum programının en güzel şekilde gerçekleşmesi için hedef odaklı çalışıp karşılarına çıkan ufak tefek aksiliklerin üstesinden gelmeyi öğrendiler. Kutlu Doğum tiyatro etkinliği, bu vesileyle eğitimimizin ve öğretimimizin bir parçası olarak gerçekleştirilmiş oldu.

Kutlu Doğum etkinlikleri kapsamında organize ettiğimiz bir diğer etkinliğimiz ise “Hadis Dinletisi” idi. Bu haftanın öğrencilerimize en anlamlı katkısı, Peygamber Efendimizin (s.a.v.) sözlerini öğrenmeleri ve hayata geçirmek için fikir edinmeleri oldu. NUN Okulları Beykoz kampüsü öğrencileri, Cuma sabahları okula geliş yolunda servislerinde on beş dakika boyunca hadis dinlediler. Kur’ân-ı Kerim derslerinde, öğrencilerimizden akıllarında kalan veya not aldıkları hadisleri paylaşmaları istendi. Bir hadis paylaşan her bir öğrenciye, küçük sürpriz hediyeler verildi. 

Placeholder Placeholder Placeholder