NUN Okulları Öğrenci Kabul Süreci Başladı!
öğrencilerin akademik gelişimleri kadar “iyi insan” olma yolculuğunu da önemseyen nun okullarında...
NUN Eğitim ve Kültür Vakfından Anlamlı Destek
“yetimi koruyup gözetenle cennette böyle yan yana olacağız.” hz. muhammed nun eğitim ve kültür va...
NUN Kış Kampı 19 Ocak’ta Başlıyor
nun okulları; ana sınıfı, ilkokul ve ortaokul öğrencilerine özel olarak hazırlanan kış kampı progr...
NUN Çocuk Atölyeleri
zarafet kulubü 1.hafta: zarafet nedir, zarif i̇nsan kimdir? amaç:zarafet kavramını tanıtmak, kul...
Merve Gülcemal ile Cuma Sohbeti
ortaokul öğrencilerimize yönelik olarak eğitimci-yazar merve gülcemal’in katılımıyla “namaz” konul...
Dünya Engelliler Gününde Farkındalık Oluşturduk
Öğrencilerimiz, 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Beykoz Şubesi Başkanı Saniye Efe ile çevrim içi ortamda buluştular.
Engelli bireylerin yaşadığı zorlukları anlamak, sorunlarına dikkat çekmek ve eşit yaşam hakları konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla çevrim içi ortamda gerçekleştirilen etkinliğe öğrencilerimiz büyük ilgi gösterdi.
Saniye Efe konuşmasında dernek olarak gerçekleştirilen sosyal sorumluluk çalışmalarına ve başarılı engelli bireylerin hayatlarından örneklere yer verdi. Öğrencilerimizden gelen soruları da yanıtlayan Efe, azim ve istekliliğin tüm engelleri alt edebileceğinin, engelli bireylerin de mutlaka sosyal hayatın içinde aktif şekilde yer alması gerektiğinin altını çizdi.
