11⦁12 Mayıs Ana Sınıfı ve İlkokul Kabul Süreci
Hemen Başvur
11 Mayıs Ortaokul ve Lise Öğrenci Kabul Sınavı
Hemen Başvur
Okul Tanıtım Turu
Hemen Başvur
NUN Okullarında Çalışmak İçin
Hemen Başvur

Destination Imagination Kulübümüz Amerika Yolunda!

Destination Imagination kulübü öğrencilerimiz, 15-18 Şubat tarihleri arasında Kuşadası’nda gerçekleştirilen DI Türkiye Ulusal Turnuvası’nda ikinci olarak Amerika’da gerçekleşecek dünya finaline gitmeye hak kazandılar!

Bu yıl öğrencilerimizin tercihine sunduğumuz Destination Imagination Kulübü, öğrencilerin kısıtlı zamanda yaratıcı çözümler bulmasını; problem çözme, iş birliği, iletişim ve takım olarak hareket etme becerilerini geliştiriyor. Kulüp faaliyetlerimiz kapsamında öğrencilerimiz, geçen ay gerçekleştirilen “Anlık Görev Şenliğine” katılarak “En İyi Takım Çalışması” ve “En İyi Zaman Yönetimi” ödüllerinin sahibi olmuştu.

Bu ödüllerle daha bir cesaretlenen öğrencilerimiz geçen hafta 180 okul, 360 takım ve 2.800 öğrencinin yarıştığı DI Türkiye Ulusal Turnuvası’ndan hepimizin göğsünü kabartan “ikincilik” derecesiyle döndüler. Kulübümüz öğrencilerini, ailelerini ve emeği geçen tüm öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Mayıs’ta 20 bin öğrencinin katılımıyla Amerika Birleşik Devletlerinde gerçekleşecek dünya finalinde ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerine yürekten inanıyor, onları desteklemekten gurur duyuyoruz. 

Placeholder Placeholder Placeholder