11⦁12 Mayıs Ana Sınıfı ve İlkokul Kabul Süreci
Hemen Başvur
11 Mayıs Ortaokul ve Lise Öğrenci Kabul Sınavı
Hemen Başvur
Okul Tanıtım Turu
Hemen Başvur
NUN Okullarında Çalışmak İçin
Hemen Başvur

Dersimize Katılan Ali Saydam, Başarısızlığın Sırrını Açıkladı

“Akademisyenler Dersimizde” kapsamında Ocak ayı konuğumuz Halkla İlişkiler ve İletişim Uzmanı Ali Saydam’dı. Lise öğrencilerimizle bir araya gelen Saydam, nasıl başarısız olunacağından hareketle aslında başarılı olmak için gerekenleri paylaştı.

Lise öğrencilerimizi, müfredatla ilgili konularda derinleşmeleri ve lisans derslerine hazırlanmaları amacıyla her ay alanında yetkin isimlerle buluşturduğumuz “Akademisyenler Dersimizde” dizisinin Ocak ayı konuğu Ali Saydam’dı. On yıl süreyle İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesinde lisans ve yüksek lisans dersleri veren, hâlen Bahçeşehir Üniversitesinde hocalık yapan Saydam, aynı zamanda köşe yazarı ve iletişim konusunda yayımlanmış beş eserin sahibi.

“Nasıl Çuvallarız?” şeklinde esprili bir başlıkla sunumuna başlayan ve henüz daha ilk dakikadan öğrencilerin dikkatini çekmeyi başaran Saydam, nasıl başarısız olunacağından hareketle aslında başarılı olmak için gerekenleri sıraladı.

Sunumu da başlı başına bir ders mahiyetinde olan iletişim uzmanı, başarılı ve başarısız reklam fimlerinden örnekler göstererek öğrencileri bunun sebepleri üzerine düşünmeye çağırdı. Herkesin bu sebepleri ilgiyle tartıştığı ders, öğrencilerin analiz sentez, çıkarım yapma, kendini ifade etme gibi becerilerine de bir hayli katkı sağladı.

Placeholder Placeholder Placeholder